Beleving van een stad.

uit 2012 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Haastrecht

2015

Het stadhuis van Haastrecht en boerderij Het Paradijs. Op 4 cm dik 3D canvas. Ook uw favoriete plaats geschilderd hebben? Neem dan contact met me op.  

Op Hodenpijl

2013

Op Hodenpijl was oorspronkelijk een rooms-katholieke kerk, gebouwd in 1840. Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Schipluiden. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. Geniet van lokale producten in het biologisch restaurant, bezoek een lezing of concert, organiseer een workshop of vergadering  of werk aan gezondheid en welzijn. Sfeervol overnachten kan in de Herberg. De stal & moestuin - open voor het publiek - voorzien het restaurant van eieren, vlees en groenten. Op dit schilderij zijn de kerk en de herberg weergegeven aan de vaart. Het schiderij is gemaakt op 4 cm dik doek, zijkanten meebeschilderd.

Vlaardingen

2013

Het stadhuis en de molen van Vlaardingen. Op 4 cm dik doek. Wilt u ook zoiets, neem dan contact op. Ook indien u gevouwen wenskaarten wilt met dit werk.

Dordrecht 1

2013

op 4 cm dik doek. Tweeluik met Dordrecht 2. Het stadhuis en de kerktoren. Op bestelling maak ik iets soortgelijks.

Dordrecht 2

2013

Op verzoek maak ik iets soortgelijks. Tweeluik met Dordrecht 1. De molen en de brug. Op 4 cm dik doek.

Schiedam 1

2012

Schiedamse gebouwen, o.a. het oude stadhuis. Op 4 cm dik doek. Deze is verkocht, maar op verzoek maak ik een soortgelijke, ook is een andere stad mogelijk.    

Kruiskerk Roosendaal

2012

Blauw is de kleur van communicatie. Je moet communiceren om de relatie met elkaar en met god te onderhouden. Het weefsel zijn de mensen in de gemeenschap, die in steeds wisselende patronen met elkaar verbonden zijn. De kerk staat op een stevige, massieve laag, goed gefundeerd. Rond het kruis elementen uit de kerk, en mensen die een belangrijke rol spelen/speelden in de kerk. Een rode roos voor liefde, een witte gerbera voor onschuld, en paarse ranonkels voor levenslust speelsheid en plezier. Op 4 cm dik doek.